Cargando mapa....

Fecha(s) - 13 noviembre 2014
Hora: 15:00 - 17:45

Ubicación
Síndic de Greuges de Catalunya

Categorías


Per commemorar el 25è aniversari de la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de la infància, el Síndic de Greuges, la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT) i la Taula per la Infància i l’Adolescència a Catalunya (TIAC) organitzem aquest dijous 13 de noviembre la jornada de treball “Mites que vulneren drets” amb 60 experts i persones referents en l’àmbit de la infància. La jornada se celebrarà a la seu del Síndic de Greuges de Catalunya a Barcelona.

Durant el matí la sessió de treball, de caràcter intern, abordarà mitjançant grups de treball, 8 drets i els mites que dificulten el seu exercici. La sessió de la tarda és oberta a altres persones i professionals que tinguin interès a participar-hi a la Taula Rodona i el posterior Espai de Diàleg entre acadèmics del món de la Sociologia i la Psicologia.

En la cloenda de la jornada,M. Jesús Larios, adjunta al Síndic per a la defensa dels drets dels infants i adolescents, Josep M. Villena, president de la TIAC i Paco Estellés, coordinador de la PINCAT faran pública una declaración final de la jornada. El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó será l’encarregat de cloure la jornada.

Más información
Web
Descarga el programa